je slažem se u potpunosti sa navedenim činjenicama ali isto tako ako čovjek ostane bez ičega i danas nema da kupi kruha ili ako nešto treba djeci a on nemože to priuštiti onda više nema nikoga oko njega .
bez obzira na sve mi svi ovdje neznamo ustvari šta znači neimati jer nismo ustvari to doživjeli
ljudi još spavaju na zemljanom podu po petero u sobi nemaju struju a kamoli televizor, ili kućni telefon a kamoli mobite nemaju auto, dijeca nose robu koju im neko pokloni da neodaju goli.
e to kad čovjek vidi onda se razmisli šta je kriza i šta znači neimati
nije neimati ovaj auto mi je preskup pa moram kupiti onaj jeftiniji ili izašao je najnoviji mobitel a ja ga baš sad nemogu kupiti
koliko god mi to poricali to su dva potpuno drugačija svijeta mi koji vamo tipkamo i oni koji danas nemaju za kruh
i koliko se mi god trudili razumiti kako je njima to nikad nećemo uspjeti
kao i oni prebogati koji imaju šta god zamisle što nemogu nas razumjeti a kamoli one gladne koji se danas bude u hladnoj sobici i koji možda nemaju ništa za doručak
e kuda će nas ta kriza dovesti onda jel će ovi bogati kukati što nemogu više kupiti najnovijeg mercedesa
ili mi recimo srednji neki stalež koji se pobija da postoji više imati bilo kakav mobitel il ćemo razmišljati kak da kupimo kruh a onda sigurno neće raditi grijanje
a ovi zadnji koji uvjek tamo i ostaju onda oni neće sve to preživiti